Őzikeliget

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak a Hazai Otthonteremtő Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges.
– Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!
Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Hazai Otthonteremtő Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Hazai Otthonteremtő Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Hazai Otthonteremtő Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik. A Hazai Otthonteremtő Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Hazai Otthonteremtő Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Hazai Otthonteremtő Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Hazai Otthonteremtő Kft. kifejezetten kizárja.

A Hazai Otthonteremtő Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Hazai Otthonteremtő Kft.weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.